Toate categoriile

Calorifer orizontal Terma Warp Room , marimea si culoare la alegere

Filtru

lei

Produse găsite: 1

Calorifer horizontal Terma Warp Room 330х525mm
Calorifer horizontal Terma Warp Room 330х525mm
6940 lei

      Carcasa radiatorului se bazează pe un model geometric interesant. Datorită acestui model, se va potrivi perfect în orice interior modern.    

      Radiatorul Warp Woom de la producătorul polonez Terma este prezentat într-o variantă de apă. Designul său elegant va completa perfect interiorul dvs. warp_room are o grilă de dimensiuni foarte largă, astfel încât să puteți găsi cea mai potrivită dimensiune pentru dvs.    O supapă termostatică integrată și un cap termostatic sunt cele mai potrivite pentru radiator.

     Avantajul distinct al Warp Room este că are un nivel ridicat de disipare a căldurii în comparație cu altele, ceea ce înseamnă că suportul pentru prosoape încălzit Warp Room va face o treabă grozavă de încălzire a băii, sufrageriei sau dormitorului, ceea ce se poate potrivi perfect. în stil. 

Caracteristicile produsului: 

    Conexiune: optional  

    Material: otel   

   Garanție, an: 8 (acoperire calorifere în toate culorile RAL și etanșeitatea caloriferelor)  

   Timp de productie si livrare - 45-90 zile 

Avantaje:  

   Corp frumos, unic 

    Posibilitatea folosirii unui incalzitor electric 

    O gamă largă de dimensiuni, inclusiv modele orizontale și verticale. Radiatorul de incalzire Terma warp_room poate fi vopsit in orice culoare la alegere - atat din paleta RAL cat si din paleta speciala Terma.