Toate categoriile

Premium-Classic-I TR cu controler cronometru

Filtru

lei

Produse găsite: 2

sale
Premium Classic-I 800x500/80 TR cu controler cronometru
Premium Classic-I 800x500/80 TR cu controler cronometru
7380 lei
sale
Premium Classic-I 1100x500/80 TR cu controler cronometru
Premium Classic-I 1100x500/80 TR cu controler cronometru
9170 lei

     Uscatoarele de prosoape electrice sunt dispozitive importante de încălzire în baie, care sunt convenabile pentru uscarea prosoapelor, hainelor, lenjeriei. Încălzirea suportului electric de prosoape are loc conform principiului TENA uscat. Astfel de uscatoare electrice pot fi instalate în absolut orice casă, apartament în care există curent electric. Ele sunt capabile să lucreze tot timpul anului. Prețuri accesibile pentru suporturi electrice pentru prosoape Mario sunt prezentate în magazinul nostru online.

Care sunt caracteristicile încălzitoarelor electrice de prosoape? 

      Uscatoarele de prosoape electrice Mario cu termostat indeplinesc urmatoarele sarcini: incalzesc, reduc umiditatea, scapati baia de ciuperci si mucegai, usuca hainele eficient si rapid. Este necesar să se ia în considerare principalele caracteristici și caracteristici operaționale ale uscatoarelor de prosoape electrice Mario:

• Elementul de incalzire este un fir nicrom, care asigura incalzirea pana la +55 grade.

• Garanție pentru produse electrice 5 ani.

• Uscatoarele de prosoape electrice sunt absolut sigure de utilizat. Praful și umiditatea nu dăunează muncii lor. Tensiune de avarie - 1250 V, grad de protectie - clasa IP44.

• Pentru producerea dispozitivelor se foloseste otel inoxidabil AISI 201. Prin urmare, acestea se disting printr-o durata de viata lunga.

     Puteți cumpăra un suport electric pentru prosoape Mario cu un temporizator-regulator. Vă va permite să setați temperatura necesară, timpul de funcționare. Trebuie remarcat faptul că multe dintre modelele noastre au un design decorativ interesant, astfel încât sunt capabile să completeze și să decoreze interiorul oricărei băi.

Care sunt avantajele suporturilor electrice pentru prosoape încălzite? 

     Uscatoarele de prosoape electrice Mario au o serie de avantaje:

• racordate la rețea, astfel încât să poată fi instalate în orice cameră, nu doar în baie;

• instalarea este foarte simpla, dureaza minim, nu necesita autorizatii speciale;

• se încălzesc foarte repede;

• o mare varietate de modele.

     Uscătoarele electrice de prosoape Mario sunt disponibile într-o gamă largă de puteri de la 30W la 230W. Atunci când alegeți, ar trebui să vă concentrați pe zona camerei. Gradul de încălzire poate fi schimbat în orice moment.

     In plus, uscatoarele de prosoape electrice cu termostat sunt disponibile in diferite culori si finisaje: negru mat, bronz, alb lucios sau otel inoxidabil lustruit. Specialiștii magazinului nostru online vă vor ajuta întotdeauna să decideți opțiunea potrivită. Aveți încredere doar în furnizori de încredere Poti comanda livrarea unui suport electric pentru prosoape in magazinul online mario-inox de pe site sau telefonic. În catalogul nostru larg de produse veți găsi cu siguranță radiatorul electric pentru prosoape potrivit pentru baia dumneavoastră.

Iată câteva detalii importante despre companie: 

• lucrăm de mai bine de 22 de ani;

• în producția de uscătoare folosim tehnologii avansate și noi, materii prime de înaltă calitate și fiabile;

• toate dispozitivele diferă prin eficiență, funcționalitate ridicată și durabilitate;

• produsul are certificate europene;

• emitem garantii de calitate.

    Livrarea suporturilor electrice pentru prosoape Mario se efectueaza in Chisinau. Pentru plata, puteti folosi orice metoda convenabila: ches cu bon fiscal, in contul curent. Așteptăm comanda dumneavoastră!