Toate categoriile

Uscator de prosoape echipat cu regulator-cronometru

Compania Mario intotdeauna mizeaza pe inovatii si tehnologii moderne. Noi suntem primii , care introducem aceste tehnologii in crearea uscatoarelor de prosoape pentru un confort maxim in camerele de baie.

Consideram , ca imbunatatirea continua a tehnologiilor este rezultatul succesului nostru. De asemenea inovatiile moderne permit economii considerabile, reducand cheltuielile pentru energia electrica.

Compania Mario prezinta o inovatie pe piata -uscatoare de prosoape cu regulator- cronometru. Functia regulatorului de temperatura permite programarea regimului de lucru al uscatorului, de ex pentru 3 ore. Aceasta functie permite uscarea prosopului umed in timp ce Dstra dormiti. Cand timpul expira, uscatorul se deconecteaza.


Avantajele uscatoarelor de prosoape Mario cu regulator - cronometru .

1.fixarea temperaturii: 40°C, 45°C, 50°C, pentru 3 si 6 ore respectiv.

2. design contemporan

3. economia energiei electrice-pana la 60 procente economie in timpul utilizarii neintrerupte.

4. folosirea, controlul simplu si comod - butoanele de control sunt amplasate intr-un loc comod, permit repede de regulat regimul de lucru necesar al uscatorului.

Cercetarile in laboratorul Mario au demonstrat , ca uscatoarele de prosoape cu regulator - cronometru usuca prosopul (cu dimensiunea 80x160) in mai putin de 3 ore.

Produsele , echipate cu regulator - cronometru , spre deosebire cu cele fara de regulator, reduc folosirea anuala a energiei electrice cu 60 procente. Temperatura in incapere in timpul testarii-plus 24 grade Celsius. Umeditatea relativa-80 procente.