Respectarea standardelor europene de calitate

Respectarea standardelor europene de calitate

Temporizator -regulator

Uscatorul de prosoape electric Mario cu încălzitor uscat funcționează numai atunci când este nevoie și vă ajută să vă reduceți cheltuielile, deoarece poate consuma de 10 ori mai puțină energie decât un uscator de prosoape obișnuit.

 

Temporizatorul are trei moduri de temperatură: 40, 45 și 50℃. Vă permite să selectați temperatura de încălzire adecvată care este necesară în acest moment. Este foarte ușor de utilizat. Folosind doar 2 butoane puteți alege unul din trei moduri de temperatură și, de asemenea, puteți seta timpul de lucru: 3, 6 ore sau încălzire continuă.

Mod Eco

În cele mai multe cazuri, uscatorul de prosoape electric nu este folosit ca sursă principală de încălzire a băii, prin urmare, funcționarea excesivă constantă a acesteia duce la utilizarea suplimentară a energiei electrice.

Modul Eco oprește încălzirea constantă și vă permite să utilizați suportul pentru prosoape numai atunci când este necesar – timp de 3-6 ore pe zi pentru a usca hainele. Acest lucru va reduce energia cu până la 87% pe zi.

 

Conector

Nu mai trebuie să ghiciți de ce parte de conectare la sursa electrica veți avea nevoie atunci când cumpărați uscatorul pentru prosoape. Deoarece dezvoltarea unică – conector – vă permite să conectați uscatorul electric pentru prosoape de orice parte.

Conexiune ascunsă

Conexiunea ascunsă ajută la montarea suporturilor pentru prosoape fără priză rapid și în siguranță, acoperind conexiunea cu element decorativ

 

Preturi competitive

     Prețurile competitive pentru uscatoarele de prosoape MARIO înseamnă că oferim clienților noștri prețuri competitive la produse de înaltă calitate. Ne străduim să oferim accesibilitate și calitate pentru a vă face casa confortabilă și elegantă, fără a pierde banii. Prețurile noastre pentru încălzitoarele de prosoape MARIO vă fac alegerea ușoară și rentabilă, permițându-vă să vă bucurați de confort și stil fără a cheltui prea mult.

Garantie si Service

   Obligațiile de garanție sunt îndeplinite de producător dacă clientul are un pașaport tehnic, care este confirmat de organizația care a vândut produsul și indică numărul de identificare și data achiziției. În cadrul garanției, producătorul se asigură că produsul funcționează corect în perioada de garanție.

 

Putere termică ridicată

   Uscatoarele electrice pentru prosoape MARIO oferă un randament ridicat de căldură, asigurând confort maxim și încălzire eficientă pentru baia dumneavoastră.

Calitate superioară

   Uscatoarele electrice pentru prosoape MARIO oferă calitate înaltă, asigurând fiabilitate, durabilitate și eficiență în utilizare. Ele oferă amestecul perfect de stil și funcționalitate pentru baia ta.