HF Derby: suport pentru prosoape care combina puterea, siguranta si stilul

Derby este un suport electric inovator pentru prosoape cu un încălzitor uscat de la marca britanică Hygge Family.

Suportul pentru prosoape are nervuri cu secțiune rotundă și montante cu secțiune pătrată. Datorita numarului mare de coaste, are o capacitate termica mare si poate manevra cu usurinta chiar si prosoapele complet umede, consumand in acelasi timp foarte putina energie electrica.

Derby nu este doar o „scară”, ci o dezvoltare modernă care combină toate inovațiile tehnologice: un temporizator-regulator flexibil, un conector inovator, posibilitatea conexiunii ascunse, Mod Eco. Acum vom descrie fiecare dintre aceste caracteristici mai detaliat.

Regulatorul cronometrului este creierul suportului pentru prosoape, oferă control asupra temperaturii și timpului de funcționare, iar în modul Eco Mode previne consumul excesiv de energie electrică. Cu modul Eco activat, suportul pentru prosoape încălzit funcționează numai atunci când este necesar.

Datorită conectorului, partea conexiunii nu contează, deoarece suportul pentru prosoape poate fi conectat la curent din ambele părți: atât din dreapta, cât și din stânga. Folosind opțiunea de conectare ascunsă, nu vă puteți face griji cu privire la necesitatea instalării unei prize speciale și puteți conecta direct alimentarea.

Modelul Derby este disponibil în trei dimensiuni:

  • 570×400 mm
  • 770х500 mm
  • 1170х500 mm

Ne-am ocupat nu doar de funcționalitatea suportului pentru prosoape, ci și de estetică. Spre deosebire de designurile învechite, Derby are o formă și o culoare modernă: negru sau alb, care se vor potrivi perfect cu orice design interior.

Derby este certificat în Marea Britanie și are toate certificatele relevante de calitate și siguranță. Este protejat împotriva șocurilor electrice, are un nivel de protecție la umiditate și praf IP44, nu conține substanțe nocive și nu afectează funcționarea altor dispozitive electrice.

Comandați suporturi de prosoape Hygge Family moderne și inovatoare pe site-ul oficial și în magazinele partenere.