HF York: noua generatie puternica de suport pentru prosoape

York este un suport electric puternic pentru prosoape cu un încălzitor uscat de la marca britanică Hygge Family.

Suportul pentru prosoape este format din 12-16 nervuri cu profil plat și are colțuri clasice cu secțiune rotundă. Se încălzește rapid, are o putere ridicată de căldură și, prin urmare, se poate descurca cu ușurință uscarea prosoapelor.

Modelul este proiectat și fabricat în conformitate cu standardele britanice și cu cele mai moderne tendințe de pe piața uscătoarelor de prosoape. Setul include un kit de conectare ascuns, cu ajutorul căruia puteți instala suportul pentru prosoape fără cabluri și prize suspendate, folosind toate avantajele metodelor moderne de instalare.

Culorile de acoperire alb-negru sunt la vârf de popularitate de mai multe sezoane, așa că le-am ales pentru că știm sigur că se vor potrivi în orice idee de design.

Pentru a controla temperatura și timpul de funcționare, suportul pentru prosoape este echipat cu un temporizator-regulator inovator. Vă permite să alegeți unul dintre cele trei moduri de temperatură: 40°C, 45°C, 50°C, precum și să setați timpul de funcționare: încălzire constantă, 3 sau 6 ore. Și datorită modului Eco, puteți dezactiva încălzirea constantă și nu vă faceți griji că ați uitat să opriți suportul pentru prosoape, deoarece se oprește automat când programul se termină.

Modelul York este prezentat în două mărimi:

  • 770×500 mm
  • 1170×500 mm

Datorită conectorului unic, suportul pentru prosoape poate fi conectat din orice parte: atât din dreapta, cât și din stânga. Și partea de conectare dorită poate fi aleasă în timpul instalării.

York este protejat împotriva șocurilor electrice, are un nivel de protecție la umiditate și praf IP44, nu conține substanțe nocive și nu afectează funcționarea altor dispozitive electrice. Ca toate produsele Hygge Family, este certificată în Uniunea Europeana.

Comandați suporturi de prosoape Hygge Family puternice și eficiente din punct de vedere energetic pe site-ul oficial și în magazinele partenere.