Suport electric pentru prosoape HF Oxford solutia perfecta pentru baia ta

 

Oxford este un suport electric de prosoape productiv cu un încălzitor uscat de la marca britanică Hygge Family.

Modelul este format din 12 sau 16 nervuri cu profil plat și are coloane de secțiune pătrată. Acest lucru oferă o zonă mare de încălzire și un randament ridicat de căldură, astfel încât Oxford va usca rapid prosoapele întregii dumneavoastră familii. Suportul pentru prosoape are un strat durabil, non-toxic, în alb sau negru la modă. Un astfel de model se va potrivi în orice interior: de la mansardă și japoneză până la soluții clasice de design; și va arăta bine atât într-o baie mică, cât și într-o baie mare. Estetica va fi subliniata de legatura ascunsa, care este prevazuta in setul cu suportul pentru prosoape.

Modelul este echipat cu un temporizator-regulator inovator, care vă permite să alegeți unul dintre cele trei moduri de temperatură: 40°С, 45°С, 50°С, precum și să setați timpul de lucru: încălzire constantă, 3 sau 6 ore. Datorită modului Eco încorporat, puteți dezactiva încălzirea constantă, ceea ce va ajuta la reducerea consumului de energie cu până la 87%.

Suportul pentru prosoape Oxford poate fi conectat din orice parte: atât din dreapta cât și din stânga – datorită conectorului unic. Latura de conectare optimă poate fi aleasă în timpul instalării.

Modelul este prezentat în două dimensiuni:

  • 770×500 mm
  • 1170×500 mm

Oxford are un nivel de protecție la umiditate și praf IP44, este protejat împotriva șocurilor electrice, nu conține substanțe nocive și nu afectează funcționarea altor dispozitive electrice. Ca toate produsele Hygge Family, îndeplinește standardele britanice de calitate.

Comandați suporturi de prosoape Hygge Family economice și de încredere pe site-ul oficial și în magazinele partenere.

Umple-ți casa de confort!