HF Greenwich: suportul pentru prosoape care va face baia mai confortabila

Greenwich este un suport electric elegant pentru prosoape cu încălzitor uscat de la marca britanică Hygge Family.

Suportul pentru prosoape are nervuri plane de secțiune transversală rotundă clasică și coloane rotunde. Cu toate acestea, acest model diferă de o „scara” obișnuită prin numărul crescut de coaste, ceea ce îl face puternic și eficient.

Modelul Greenwich este un plus elegant pentru interiorul dumneavoastră. Poate fi realizata in culorile alb-negru, care vor fi punctul culminant al oricarei bai. Iar trusa de conectare ascunsă, care este inclusă în setul suportului pentru prosoape, vă va ajuta în acest sens. Datorită metodei ascunse de instalare, puteți evita cablurile agățate și priza urâtă, care pot strica întreaga idee de design.

Suportul pentru prosoape nu trebuie scos din priză, deoarece este echipat cu un temporizator convenabil și concis. Cu ajutorul acestuia, puteți seta timpul de lucru: un cronometru pentru 3/6 ore sau încălzire constantă, precum și să alegeți modul de temperatură dorit. Funcția de încălzire continuă poate fi dezactivată datorită modului Eco, iar suportul pentru prosoape încălzit va funcționa doar pe un temporizator.

Modelul Greenwich vine în trei dimensiuni:

570×400 mm

770х500 mm

1170×500 mm

Dacă la momentul achiziției nu știți de ce parte a conexiunii veți avea nevoie, atunci aceasta nu va fi o problemă cu suportul electric pentru prosoape Greenwich, deoarece puteți alege partea de conectare direct în timpul instalării datorită unui conector special care conectează la orice ridicător.

Greenwich a fost testat în laboratoare din Marea Britanie și are toate certificatele relevante de calitate și siguranță, care dovedesc că suportul pentru prosoape are un nivel de protecție la umiditate și praf IP44, nu conține substanțe nocive și nu afectează funcționarea altor instalații electrice. aparate.

Comandați suporturi încălzite pentru prosoape Hygge Family moderne și elegante pe site-ul oficial și în magazinele partenere.