HF London: un suport pentru prosoape care va dura anii urmatori

London – un suport electric pentru prosoape de familie cu un încălzitor uscat de la marca britanică Hygge Family.

Suportul pentru prosoape are profiluri și nervuri – multe nervuri, ceea ce o face un asistent puternic în uscarea prosoapelor întregii familii, precum și a hainelor. Încălzirea rapidă, puterea ridicată de căldură și suprafața de încălzire crescută sunt cheia pentru prosoapele dvs. uscate și calde.

Modelul London are o acoperire de înaltă calitate complet sigură, vopseaua este non-toxică, ecologică, rezistentă la șocuri, rezistentă la radiații UV, efecte mecanice și chimice. Creează o suprafață fiabilă, durabilă, ușor de îngrijit.

Kitul de conectare ascuns care vine cu suportul pentru prosoape va face instalarea acestuia și mai ușoară și mai sigură. Nu trebuie să vă faceți griji ca copiii să rămână prinși în cablul de alimentare sau să înfigă degetele într-o priză – cu conexiunea ascunsă, nu sunt necesare cabluri și prize suspendate, deoarece suportul pentru prosoape este conectat direct la sursa de alimentare printr-un conector special. . Conexiunea va fi ascunsă în mod fiabil printr-un capac decorativ care oferă izolație și protecție suplimentară. Mai mult, conexiunea se poate face din ambele părți: atât din dreapta, cât și din stânga.

Suportul pentru prosoape London este echipat cu un regulator de cronometru care vă permite să reglați temperatura și timpul de funcționare. Puteți alege modul optim de temperatură (40°С, 45°С sau 50°С) și timpul de funcționare (încălzire constantă sau temporizator timp de 3/6 ore). Iar cu modul Eco, puteți dezactiva încălzirea constantă – suportul pentru prosoape va funcționa doar cu un temporizator. Acest lucru va fi relevant și pentru cei care au copii mici care descoperă lumea apăsând butoane.

Modelul London vine în trei dimensiuni:

570×400 mm

770х500 mm

1170×500 mm

Suportul pentru prosoape London  are toate certificatele necesare de calitate și siguranță în conformitate cu standardele Uniunei Europene. Este absolut sigur și fiabil, protejat împotriva șocurilor electrice, are un nivel de protecție la umiditate și praf IP44, nu conține substanțe nocive și nu afectează funcționarea altor dispozitive electrice.

Comandați suporturi de prosoape Hygge Family fiabile și sigure pe site-ul oficial și în magazinele partenere.