Toate categoriile

Calorifer vertical Terma Triga, marimea si culoare la alegere

Calorifer vertical Terma Triga 900x380mm
Calorifer vertical Terma Triga 900x380mm
8590 lei

       Carcasa radiatorului se bazează pe un model geometric interesant. Datorită acestui model, se va potrivi perfect în orice interior modern. 

       Radiatorul Triga de la producătorul polonez Terma este prezentat într-o variantă de apă. Designul său elegant va completa perfect interiorul dumneavoastră. Triga are o grilă de dimensiuni foarte largă, astfel încât să găsești cea mai potrivită dimensiune pentru tine. O supapă termostatică integrată și un cap termostatic sunt cele mai potrivite pentru radiator.

      Avantajul distinct al Triga este că are un nivel ridicat de disipare a căldurii în comparație cu altele, ceea ce înseamnă că suportul pentru prosoape încălzit Triga va face o treabă grozavă în încălzirea băii, sufrageriei sau dormitorului, pe care se poate potrivi perfect în stil.

Caracteristicile produsului:  

    Conexiune: optional  

    Material: otel   

    Garanție, an: 8 (acoperire calorifere în toate culorile RAL și etanșeitatea caloriferelor) 

    Timp de productie si livrare - 45-90 zile

Avantaje:  

    Corp frumos, unic  

    Posibilitatea folosirii unui incalzitor electric 

    Posibilitatea de a monta un cârlig ZIP  

   Tipul de montare MKP vă permite să reglați distanța radiatorului față de perete     O gamă largă de dimensiuni, inclusiv modele orizontale și verticale. Radiatorul de incalzire Terma Triga poate fi vopsit in orice culoare la alegere - atat din paleta RAL cat si din paleta speciala Terma.