Toate categoriile

Classic F

Filtru

lei

Produse găsite: 2

Classic f 1200x530/500
Classic f 1200x530/500
5470 lei
Classic F 900x530/500
Classic F 900x530/500
4388 lei

   Fiecare baie modernă ar trebui să aibă un uscator de prosoape  de calitate. Îndeplinește 2 funcții cheie - uscarea lucrurilor și  încălzirea încăperii. Modelele diferă prin tipuri, dimensiuni și forme,  funcționalitate. Dar vă sfătuim să acordați atenție suporturilor pentru  prosoape încălzite cu apă Mario. O gamă largă de uscatoare de prosoape  este gata să ofere magazinul online „mario-inox”. Sunt ideale atat  pentru sistemele de incalzire centrala cat si autonoma.

            Caracteristici de funcționare ale uscatoarelor de prosoape

     Trebuie să începeți cu faptul că un uscator de prosoape încălzit cu  apă din oțel inoxidabil este un dispozitiv de încălzire. Pe ea sunt  atârnate materiale textile pentru uscare. Un uscator de prosoape  încălzit cu apă este instalat nu numai în băi, ci și în  bucătării.Uscatoarele de prosoape încălzite cu apă sunt conectate la  sistemul de alimentare cu apă caldă. Principalele opțiuni pentru  conectarea unui uscator pentru prosoape încălzit cu apă: diagonală; jos  (orizontal); verticală (laterală). Racordarea depinde de conductele  subacvatice din baie. Poti cumpara uscator pentru prosoape incalzit cu  apa Mario din inox la cel mai bun pret din Moldova din magazinul nostru  online. Uscatoarele de prosoape incalzite cu apa Mario din uzina de  productie sunt prezentate in otel inoxidabil AISI 304; 201. Prin urmare,  rezistă cu ușurință la apă grea cu impurități, rezistente la coroziune.  Nu vor fi afectate de creșterea presiunii și a temperaturii.

  Principalele avantaje ale uscatoarelor de prosoape încălzite cu apă 

   Uscatoarele  de prosoape încălzite cu apă Mario din oțel inoxidabil sunt foarte  populare în Moldova. Acest lucru se datorează avantajelor lor:

 •  Alegere mare. Modelele diferă ca mărime, formă, design. Puteți alege  suportul pentru prosoape încălzit cu apă potrivit pentru orice interior  de baie.

• Ușurință absolută de instalare, funcționare sigură.  Instalat în încăperi cu un nivel ridicat de umiditate, lângă o sursă de  apă.

• Rezistență la abraziune, durată lungă de viață, garanție pe viață*

•  Rentabilitatea. Instalarea și întreținerea suporturilor de prosoape  încălzite cu apă din oțel inoxidabil nu necesită costuri speciale. Nu va  trebui să plătiți pentru electricitate.

• Posibilitate de  conectare a radiatorului electric. În acest caz, suportul pentru  prosoape încălzit cu apă poate fi folosit după sezonul de încălzire.

      Modelele sunt prezentate la prețuri diferite - de la buget la  designer scump. Ele sunt influențate de dimensiunea, tipul, designul  dispozitivului. Costul exact îl puteți afla de la experți.

      Atunci când alegeți un dispozitiv, merită să luați în considerare  dimensiunea băii. De exemplu, dacă camera ta este spațioasă, atunci  înălțimea unui suport pentru prosoape încălzit cu apă din oțel  inoxidabil ar trebui să fie de la 80 cm, cu un număr mare de nervuri.  Pentru camerele mici, este necesar un suport pentru prosoape încălzit cu  apă mai mic pentru a economisi spațiu util.

           Evaluați beneficiile cooperării cu producătorul!

      De ce merită să comandați livrarea suporturilor pentru prosoape  încălzite Mario? Pentru că fabrica produce produse de mai bine de 22 de  ani. În acest timp, și-au dovedit calitatea înaltă, performanța și  durabilitatea. Se eliberează garanții de calitate pentru uscatoarele de  prosoape încălzite cu apă din oțel inoxidabil. Toate dispozitivele au  certificate europene. Este de remarcat faptul că acestea sunt căutate nu  numai în Moldova, ci și în străinătate.

     Magazinul online  „mario-inox” vă prezintă cel mai mare catalog de suporturi pentru  prosoape încălzite cu apă. Personalul nostru vă va ajuta să alegeți și  să cumpărați uscator pentru prosoape încălzit cu apă Mario, care este  ideal pentru baia dumneavoastră.

   Mario - este producătorul tău de uscatoare de prosoape încălzite cu apă din oțel inoxidabil de calitate!