Despre noi


Istoria ccompaniei Mario

Istoria companiei Mario , principalul producator de uscatoare de prosoape si design-radiatoare din otel inoxidabil, a inceput pe 21 noiembrie anul1998 . Atunci tatal, impreuna cu cei 2 fii ai sai , au creat primul uscator de prosoape din otel inoxidabil. Produsul a avut un mare succes si a devenit temelia afacerii de familie, fiind recunoscuta in intreaga lume. 

 Denumirea firmei -Mario-este simbolica, in cinstea zilei de 21 noiembrie, data infiintarii companiei. Tot pe aceasta data in Ucraina se sarbatoreste ziua sfantului Mihail . Mario, din italiana, se traduce ca Mihail, iar afacerile de familie sunt des intalnite in Italia. Nu inzadar aceasta asociatie este facuta cu Italia. Primele uscatoare de prosoape au fost inventate inca in Roma antica si aratau ca niste obiecte plate pentru uscarea hainelor si erau incalzite cu foc.

Dezvoltare companiei Mario a inceput in anul 2002, unde  12 angajati, lucrand din greu intro sectie de producere cu suprafata de 200 m, amplasata in satul Zarvantzi, creau uscatoare de prosoape pentru camerele de baie.

Deja in 2004 producerea a fost transferata in orasul Litin, unde a fost capital reconstruita o uzina, care mai apoi a devenit o intreprindere moderna de tehnologii inalte in producerea design-radiatoarelor si uscatoarelor de prosoape de diferite modele. In 2015 a fost deschisa o noua linie de tip conveier, care a permis accelerarea producerii de multe ori.

Astazi intreprinderea Mario este amplasata pe o suprafata de 10 000 metri patrati, are utilaj specializat, care este programat de un personal calificat, depozite cu o suprafata mare si un nivel inalt de control al calitatii.

Compania Mario este lider in Ucraina si tarile CSI in producerea astfel de produse.

In calitate de materie prima se folosesc tave din otel inoxidabil de marca AISI 304 din Еuropa (OUTOKUMPU – Finlanda и ACERINOX – Spania). Materia prima este durabila, rezistenta la temperatura inalta. La producere se folosesc tehnologiile TIG su cusura lazer, de asemenea sudare de contact. Ca rezultat cusurile de sudare sunt de o calitate inalta. Coeficientul durabilitatii cusurii se egaleaza cu 1  si se echivaleaza cu tavele fara cusura.

Toate produsele Mario coincid normelor europene si cerintelor conform standartului EN 442.

Inainte de impachetare fiecare produs este expus testarii cu presiunea 22 atmosfere si se markeaza cu semnul firmei pentru asigurare de contrafacere.

Pentru personal sunt create toate conditiile pentru o munca confortabila si crestere profesionala, care duce la rezultate remarcabile.

Produsele marca Mario sunt bine cunoscute si solicitate atat pe teritoriul Ucrainei , cat si in afara ei.

Asortimentul este divers, incepand de la uscatoare de prosoape  simple pana la cele mai compuse, cum sunt design-radiatoarele.