Toate categoriile

Despre noi


Istoria companiei Mario

Istoria companiei Mario , principalul producator de uscatoare de prosoape si design-radiatoare din otel inoxidabil, a inceput pe 21 noiembrie anul1998 . Atunci tatal, impreuna cu cei 2 fii ai sai , au creat primul uscator de prosoape din otel inoxidabil. Produsul a avut un mare succes si a devenit temelia afacerii de familie, fiind recunoscuta in intreaga lume. 

 Denumirea firmei -Mario-este simbolica, in cinstea zilei de 21 noiembrie, data infiintarii companiei. Tot pe aceasta data in Ucraina se sarbatoreste ziua sfantului Mihail . Mario, din italiana, se traduce ca Mihail, iar afacerile de familie sunt des intalnite in Italia. Nu inzadar aceasta asociatie este facuta cu Italia. Primele uscatoare de prosoape au fost inventate inca in Roma antica si aratau ca niste obiecte plate pentru uscarea hainelor si erau incalzite cu foc.

Dezvoltare companiei Mario a inceput in anul 2002, unde  12 angajati, lucrand din greu intro sectie de producere cu suprafata de 200 m, amplasata in satul Zarvantzi, creau uscatoare de prosoape pentru camerele de baie.

Deja in 2004 producerea a fost transferata in orasul Litin, unde a fost capital reconstruita o uzina, care mai apoi a devenit o intreprindere moderna de tehnologii inalte in producerea design-radiatoarelor si uscatoarelor de prosoape de diferite modele. In 2015 a fost deschisa o noua linie de tip conveier, care a permis accelerarea producerii de multe ori.

Astazi intreprinderea Mario este amplasata pe o suprafata de 10 000 metri patrati, are utilaj specializat, care este programat de un personal calificat, depozite cu o suprafata mare si un nivel inalt de control al calitatii.

Compania Mario este lider in Ucraina si tarile CSI in producerea astfel de produse.

In calitate de materie prima se folosesc tave din otel inoxidabil de marca AISI 304 din Еuropa (OUTOKUMPU – Finlanda и ACERINOX – Spania). Materia prima este durabila, rezistenta la temperatura inalta. La producere se folosesc tehnologiile TIG su cusura lazer, de asemenea sudare de contact. Ca rezultat cusurile de sudare sunt de o calitate inalta. Coeficientul durabilitatii cusurii se egaleaza cu 1  si se echivaleaza cu tavele fara cusura.

Toate produsele Mario coincid normelor europene si cerintelor conform standartului EN 442.

Inainte de impachetare fiecare produs este expus testarii cu presiunea 22 atmosfere si se markeaza cu semnul firmei pentru asigurare de contrafacere.

Pentru personal sunt create toate conditiile pentru o munca confortabila si crestere profesionala, care duce la rezultate remarcabile.

Produsele marca Mario sunt bine cunoscute si solicitate atat pe teritoriul Ucrainei , cat si in afara ei.

Asortimentul este divers, incepand de la uscatoare de prosoape  simple pana la cele mai compuse, cum sunt design-radiatoarele.

 

      Ca companie AEON a fost creată pentru a vă aduce aceste calorifere speciale folosind cea mai avansată tehnologie și materiale de cea mai înaltă calitate. Compania se străduiește să ofere servicii clienților în conformitate cu standardele profesionale în așa fel încât să-i satisfacă chiar și pe cei mai pretențioși clienți prin furnizarea de calorifere de calitate garantată, infrastructură tehnică și informații. 

        AEON este primul și pionier în lume în ceea ce privește forma, materialul, calitatea suprafeței, meșteșugul, tehnologia, precizia arătată în detaliu și inovația pe care o folosește la calorifere.  

       Radiatoarele AEON au fost proiectate având în vedere doi factori importanți, și anume FORMA și FUNCȚIA. Este nevoie doar de abilități artistice și experiență pentru a face design...

         Designul produselor AEON a fost dezvoltat ținând cont de doi factori importanți, și anume FORME și FUNCȚII înainte de toate.

         Designul simplu necesită abilități artistice și infrastructură, în timp ce abilitatea de a proiecta radiatoare necesită un fundal ingineresc bun pe lângă aceste abilități, chiar și în primul rând. 

        Designerul nostru șef Saffet Kalender are un inginer și o diplomă de master în materiale și sudură și este un om de afaceri cu experiență în industria globală a radiatoarelor de 25 de ani.

         Colecția AEON a fost concepută și dezvoltată pentru prima dată în 2002, au fost pregătite prototipuri, mostre, cataloage etc. și apoi prezentate pe piață pentru prima dată la Interbuild 2004 din Birmingham, Anglia. Acum este recunoscut pe scară largă pe piața din Marea Britanie și vândut prin peste 700 de dealeri din 18 țări, inclusiv Marea Britanie. Aeon, primul magazin Aeon din Turcia; A fost introdus pentru prima dată pe piața turcă, deschiderea pe strada Badat nr. 132c pe 23 iunie 2007.

         Scopul AEON pe piața turcă este să se extindă în toată țara prin modele de dealeri și francize. Acoperiți nu numai în stadiul de produs, ci și prin includerea tuturor componentelor care alcătuiesc produsul; Și-a propus să-și servească clienții sub motto-ul „Raiul radiatorului” în sensul unui produs complet și al unui serviciu complet.

         Avem multe de spus despre motivul pentru care am folosit preferința de oțel inoxidabil la proiectarea colecției AEON...

         În multe industrii și în fabricarea produselor de calitate premium, oțelul inoxidabil este adesea folosit; Nu este doar un material durabil, dar oferă oamenilor energie pozitivă prin eleganța și efectul său. 

        Combinând avantajele oțelului inoxidabil cu o înțelegere excelentă a calității și atenția la detalii, caloriferele AEON sunt realizate manual și adaugă un privilegiu spațiului în care sunt amplasate prin designul lor unic și inimitabil. Fără risc de coroziune - proprietăți de înaltă rezistență ale materialului - calitate excelentă a imaginii și efect vizual - fără probleme de suprafață cauzate de alte materiale, cum ar fi decojirea, descuamarea și bășicile - punctele de sudură sunt ascunse de tehnologia aplicată (unica pentru Aeon) - ușor de întrețin, adică în timp, zgârieturile, uzura, Colecția Aeon este unică prin faptul că cu ajutorul setului Aeon Care este posibilă returnarea elementelor care strică aspectul, precum întunecarea etc., fără riscul de a coroziune - este întotdeauna la modă și modern ...  

       În colecția AEON, cu siguranță vei găsi unul sau mai multe calorifere cu soluția arhitecturală și puterea termică pe care o cauți, cu 38 de modele diferite și peste 350 de dimensiuni diferite.