Toate categoriile

Încălzitor termoelectric KTX4 300W negru

Încălzitor termoelectric KTX4 300W negru

2837 lei
Cantitatea

în Chișinău este
în Moldova nu este

Garanție 2 ani

Încălzitor electric KTX 4

      Încălzitorul electric KTX 4 se remarcă nu numai prin designul său atractiv, ci și prin funcții de utilizator mai puternice în comparație cu predecesorii săi.Caracteristica principală a KTX4 este că este echipat cu un contor real de timp de încălzire, care vă permite să controlați cantitatea de energie electrică consumată.Pentru ce ai nevoie?Are urmatoarele avantaje: Port IR pentru comunicare cu programatori externi, Functie Timer - programarea timpului de incalzire (1-4 ore), contor timp de functionare - consumul de energie usor de controlat, reglarea temperaturii incalzitorului in 5 trepte.

    Funcționalitate Încălzitorul electric este echipat cu 5 setări de temperatură pentru suport încălzit pentru prosoape, care variază de la 30 C° la 60 ° C, a căror întreținere este asigurată de un senzor electronic.Dispozitivul demonstrează temperatura setată, încălzirea și modurile de așteptare.Încălzitorul electric funcționează în sistemul Terma-Split, care vă permite să deconectați unitatea de control și elementul de încălzire.KTX4 este echipat cu un contor de timp real de încălzire, care vă permite să controlați cantitatea de energie electrică consumată.

   Timer  Funcția avansată Timer oprește automat încălzitorul electric după 1, 2, 3 sau 4 ore.

   Telecomandă   Încălzitorul electric este echipat cu un port IR pentru comunicarea cu programatori externi, ceea ce face posibilă extinderea funcționalității dispozitivului.

   Siguranță  Încălzitorul electric este echipat cu un modul de protecție antiîngheț (ANTIGEL).Dispozitivul are si protectie dubla impotriva supraincalzirii, precum si impotriva cresterilor excesive ale temperaturii suportului incalzit pentru prosoape.Încălzitorul electric semnalizează condiții de urgență.

   Sistemul „Smart Home”  În cazul unei întreruperi de curent, încălzitorul electric își amintește ultimul mod de funcționare (setarea curentă), care vă permite să lucrați cu temporizatoare externe și sistemul „Smart Home”.

   Design  Ecran LCD clar de culoare albastră.Dispozitivul este disponibil și într-o versiune de conectare cu șurub (tip X) cu un comutator bipolar de mascare.

Culori  Culori disponibile: alb, argintiu, crom și negru.
 Descriere  

    Încălzitorul electric KTX4 este echipat cu 5 setări pentru temperatura de încălzire a lichidului din interiorul uscatorului de prosop, o gamă cuprinsă între 30 C și 60 ° C, menținută de un senzor electronic. Aparatul indică temperatura setată, modul de încălzire și regimul de așteptare. Încălzitorul este echipat cu un cronometru: se oprește automat încălzitorul după un interval setat de 1, 2, 3 sau 4 ore. Încălzitorul electric este echipat cu un port infraroșu pentru comunicarea cu programatori externi, ceea ce face posibilă extinderea funcționalității dispozitivului.

     Caracteristicile produsului:

• Diametrul conexiunii G 1/2 ''

• Putere nominală, W 300

• Controlul puterii de la 30 ° C la 60 ° C

• Temperatura maximă, ° C 60

• Grad de protecție IPx5

• marca Terma

• Țara de origine Polonia

• Conținutul livrării

Unitate de control cu fișă

sau

Unitate de control pentru conexiune ascunsă

     În procesul de încălzire a lichidului de răcire la temperatura de  funcționare, încălzitorul poate produce zgomot moderat, ceea ce nu este o  defecțiune