Toate categoriile

Încălzitor termoelectric MOA-IR 300W negru

Încălzitor termoelectric MOA-IR 300W negru

2950 lei
Cantitatea

în Chișinău gratis
în Moldova nu este

Garanție 2 ani

Element de încălzire MOA IR 

Minimalism atractiv în noua versiune MOA IR este o combinație între un corp foarte simplu și frumos, cu funcții confortabile pentru utilizator. Încălzitorul electric are capabilități extinse de control de la distanță folosind un programator IR, care vă permite să reglați foarte precis temperatura din cameră, crescând astfel căldura și confortul. Puteți regla automat temperatura de încălzire sau puteți opri complet încălzitorul electric.MOA IR are, de asemenea, un sistem de protecție la supraîncălzire în două trepte și o funcție ANTI-ÎNGHEț, care previne eficient ca temperatura suportului încălzit pentru prosoape să scadă sub 5-7°C.

 Funcționalitate Încălzitorul electric este echipat cu 5 setări de temperatură pentru suport încălzit pentru prosoape, care variază de la 30 C° la 60 ° C, a căror întreținere este asigurată de un senzor electronic. Dispozitivul demonstrează temperatura setată, încălzirea și modurile de așteptare. Dispozitivul are un consum redus de energie în modul standby. 

Funcția de uscare Posibilitatea de a seta temperatura de încălzire dorită timp de două ore, după care încălzitorul electric va reveni la modul de funcționare în care era înainte de a porni uscarea. 

Telecomanda Programatoarele wireless de perete (din gama TERMA) oferă încălzitorului electric capacități suplimentare, cum ar fi programarea lucrului zilnic/săptămânal, controlul temperaturii camerei.

 Sistemul „Smart Home” În cazul unei întreruperi de curent, încălzitorul electric își amintește ultimul mod de funcționare (setarea curentă), care vă permite să lucrați cu temporizatoare externe și sistemul „Smart Home”.

 Siguranță Încălzitorul electric este echipat cu un modul de protecție împotriva înghețului (ANTIGEL). Dispozitivul are si protectie dubla impotriva supraincalzirii, precum si impotriva cresterilor excesive ale temperaturii suportului incalzit pentru prosoape. Încălzitorul electric semnalizează condiții de urgență. Aparatul este prevazut si cu un modul de protectie in cazul functionarii in suport uscat pentru prosoape incalzit, fara lichid de racire.

 Design Modern, partea frontală neagră, cu taste funcționale. Versiunea cu cablu drept fără mufă este echipată cu element de mascare a cablului. Culoare Culori disponibile: alb, argintiu, crom și negru. 

Caracteristici și specificații

     Reglarea temperaturii pe 5 niveluri în intervalul 30-60°C

     Senzor de temperatura situat in elementul de incalzire

     Funcție de uscare timp de două ore

     Sistem de protecție la supraîncălzire cu două niveluri

     Functie ANTIGEL - protectie impotriva scaderii temperaturii lichidului de racire sub 5-7°C

     Cablu in culoarea caroseriei

     Consum redus de energie în modul standby

     Consum redus de energie în modul standby

     Port IR încorporat pentru control de la distanță

     cronometru de somn

     Protecție împotriva funcționării încălzitorului electric într-un suport uscat pentru prosoape încălzit

Fișa cu date

Alimentare electrică: 230V/50Hz

Putere disponibila: 120, 200, 300, 400, 600, 800, 1000 W, 1200 W

Clasa de protecție a dispozitivului: Klasa I

Conexiune radiator: 1/2"

Gradul de protecție a carcasei [IP]: IPx5