Toate categoriile

Încălzitor termoelectric MEG 300W

Încălzitor termoelectric MEG 300W

2510 lei

în Chișinău gratis
în Moldova nu este

Garanție 2 ani

INCALZITORUL ELECTRIC MEG 

Încălzitorul electric MEG este unul dintre cele mai populare încălzitoare electrice controlate cu microprocesor din lume.Are succes pe piață datorită designului său clasic și caracteristicilor practice.Încălzitorul  electric are capacitatea de a controla temperatura lichidului de răcire  de la 30 ° C, iar indicatorul LED arată temperatura setată și modurile  de încălzire.În  plus, încălzitorul electric este echipat cu o funcție ANTI-ÎNGHEț, care  previne înghețarea lichidului de răcire în suportul pentru prosoape  încălzit.

Funcționalitate   Încălzitorul electric este echipat cu 5 setări de temperatură pentru  suport încălzit pentru prosoape în intervalul de la 30 ° C la 60 ° C, a  căror întreținere este asigurată de un senzor electronic.Dispozitivul demonstrează temperatura setată, încălzirea și modurile de așteptare.

Sistemul „Smart Home”   În cazul unei întreruperi de curent, încălzitorul electric își  amintește ultimul mod de funcționare (setarea curentă), care vă permite  să lucrați cu temporizatoare externe și sistemul „Smart Home”.

Siguranță  Încălzitorul electric este echipat cu un modul de protecție antiîngheț (ANTIGEL).Dispozitivul  are si protectie dubla impotriva supraincalzirii, precum si impotriva  cresterilor excesive ale temperaturii suportului incalzit pentru  prosoape.Încălzitorul electric semnalizează condiții de urgență.Aparatul  este prevazut si cu un modul de protectie in cazul functionarii in  suport uscat pentru prosoape incalzit, fara lichid de racire.

Design  Versiunea cu un cablu drept fără mufă este echipată cu un element de mascare a cablului.

Culori  Culori disponibile: alb, argintiu, crom și negru.Pentru o comandă unică a oricăror încălzitoare electrice într-o cantitate de cel puțin 100 buc.o culoare, disponibilă și în RAL, alamă și auriu.

Caracteristici și specificații   

  Funcția ANTI-ÎNGHEț oferă protecție împotriva scăderii temperaturii suportului de prosoape sub 5-7°C   

 Aspect clasic   

 Protectie dubla la supraincalzire    

 Temperatura reglabilă a suportului de prosoape încălzit în intervalul 30°-60°C   Semnalizarea stării de funcționare    Indicarea temperaturii curente și reglate 

 Carcasă simetrică (instalare opțional pe partea stângă sau dreaptă)  

 Ergonomie excepțională – taste mari, vizibile  

 Protecție împotriva funcționării încălzitorului electric într-un suport uscat pentru prosoape încălzit

Fișa cu date

Alimentare electrică:230V/50Hz

Putere disponibila:120, 200, 300, 400, 600, 800, 1000 W, 1200 W

Clasa de protecție a dispozitivului:Klasa I

Conexiune radiator:1/2"

Gradul de protecție a carcasei [IP]:IPx4